Beste liefhebber, sponsor en/of Vriend van Science Café Harderwijk,

Op donderdag 25 maart jl. was het dan zover. Na uitgebreide en zorgvuldige voorbereidingen vond op deze avond de eerste online avond van het Science Café Harderwijk met streaming plaats. Helaas begon de avond – ondanks alle genomen maatregelen en alle voorbereidingen – toch met technische problemen. Daardoor kon niet iedereen meteen inloggen en begon de avond pas wat later. We betreuren dit in hoge mate, dat zult u begrijpen. 
De volhouders hebben uiteindelijk na de deskundige inleiding van Jan Douwe Kroeske een prachtige lezing van dr. Peter Bos kunnen bijwonen. Heel interessant. Peter Bos was de eerste spreker die bij ons Science Café Harderwijk voor de tweede keer een lezing hield! Er waren na afloop muziek van Lady L & The Lads en veel vragen via de chatfunctie en antwoorden in de streaming - en gelukkig ook positieve reacties.

Mocht u niet het geduld of de mogelijkheid hebben gehad om de lezing uiteindelijk geheel of gedeeltelijk bij te wonen dan is er goed nieuws. U kunt de lezing alsnog in zijn geheel volgen via deze link: https://vimeo.com/530030156 

Wat de mogelijkheden in het volgend seizoen 2021/2022 zijn is voorlopig onduidelijk maar  onder voorbehoud zal prof. dr. Marion Koopmans op donderdag 25 november 2021 een lezing komen verzorgen. Prof. Koopmans is lid van het Outbreak Management Team dat het kabinet adviseert bij de bestrijding van de huidige Covid-19 pandemie, ook adviseert zij de WHO bij de wereldwijde bestrijding van infectieziekten. Wij houden u op de hoogte.

Blijf gezond!

Met vriendelijke groeten,
namens het Science Café Harderwijk,

Ad Sitsen (voorzitter)